Egyéb vezérlések

Smart Home vezérlésekhez minden kiegészítőt megtalál nálunk!

Smart Home vezérlésekSmart Home vezérlések kiegészítőit kínáljuk okos otthon kialakításához! A szettek minden egyes eleme elérhető a webshopban!

Az okos otthon kifejezés nem jelent mást, mint automatizált ingatlant, amiben a hétköznapok nagyobb kényelemben telnek. A nyitás és zárás, a mozgatás többé nem igényel kézi erőt, egyszerűen lebonyolítható vezérelhető rendszerekkel. A Smart Home vezérlések árnyékolókhoz, kapukhoz, napellenzőkhöz, illetve azok mozgatásához tervezett kiegészítőkből állnak. Ha van otthon egy vagy több Smart Home vezérlése, akkor már okos otthonnal rendelkezik!

A Smart Home vezérlések telepíttetésével és beállításával a kezében van a redőnyök vagy éppen a bejárati kapu irányítása. A kapuhoz kapunyitó szettre lesz szükség, amit praktikusan kiegészít a számkódos beléptető. Ehhez kapcsolódóan a garázskaput is automatizálni tudja, amihez fotocellák, illetve kapumotorok is kelleni fognak, de a távirányító nélkül mit sem ér az egész rendszer!

Haladjunk befelé! A teraszok, erkélyek árnyékolásához már van napellenzője? Ne felejtse el olyan Smart Home vezérléssel, kiegészítővel felszerelni, ami védi és mozgatja is! A szél-és esőérzékelő időben jelez és behúzza az ellenzőt, így azt nem rongálja meg egy hirtelen kialakult vihar sem. Ilyen feladata van a rezgésérzékelőnek is. Ennek mintájára az árnyékolókat is el lehet látni rezgésérzékelővel vagy szélérzékelővel, fényérzékelővel is. A külső rádióvevő falikapcsolóval vagy távirányítóval kiegészítve redőny, zsaluzia, roletta vagy napellenző gyors, kényelmes mozgatásához javasolt megoldás. A megfelelő kiegészítők precíz elhelyezésével és a kiegészítők árnyékolóhoz, kapukhoz, napellenzőkhöz történő párosításával kész az okos otthon!

Az okos otthon megteremtése egyszerűbb, mint gondolná! Alapos tervezés, körültekintő vásárlás és megbízható telepítés kell ahhoz, hogy hosszú távon kielégítően működő rendszert kapjon az ingatlan. Keressen minket bizalommal, ha szüksége van kiegészítőkre, komplett szettekre! A Smart Home vezérléseket elérhető áron tudja megrendelni online boltunkból!