Napellenző motorok

Napellenző motor és -vezérlés: milyen előnyökkel rendelkezik?

napellenző motoroknapellenző motorok segítségével nem csak a napellenző egyszerű mozgatása oldható meg, de az élettartama is megnövelhető.

A napellenző alapvetően kézi mozgatású, ám megoldható az automatizálása is a napellenző motorok egyikének beépítésével. Ezzel nem csak a használata válik könnyebbé, hanem a különféle hatásoktól való védelme is. Az időjárás és a nap UV sugárzása ugyanis kárt tehet a napellenző anyagában, és ugyan erre valamelyest felkészítik, ám hosszabb távon a színei kifakulhatnak, az erős szél, illetve a jégeső pedig komolyan meg is rongálhatja a szerkezetét.

Természetesen ezek a hatások a kézi mozgatással is kivédhetőek, ám a nehézkes, fárasztó, sőt, egyes esetekben kifejezetten nehézkes mozgatás gyorsan képes elvenni az ember kedvét, a kinyitás-becsukás műveletétől. A napellenző motor viszont elvégzi a tulajdonos helyett a napellenző mozgatását, és ehhez csupán egy gombnyomásra van szükség.

napellenző motor egy úgynevezett csőmotor, ami minden esetben az árnyékoló ponyvahengerébe van elrejtve. Mivel akár utólag is beszerelhető, könnyen modernizálhatóak a régebbi napellenzők is, az áruk pedig lényegesen kedvezőbb, mint egy komplett, új napellenző beszerzése, nem is beszélve a felszerelésről. A napellenző motor a vezérlése szempontjából kétféle lehet: kapcsolós - amelynél a kapcsoló fixen, a falra van rögzítve -, illetve távirányítós.

Napellenző motorok és -vezérlések természetesen kínálatunkban is megtalálhatóak; mind a kapcsolós, mind a távirányítós változatot, illetve különböző méreteket is kínálunk vásárlóinknak. Az általunk forgalmazott napellenző motorok egytől egyig kiváló minőségűek, az áruk pedig kedvező, ezért, ha szeretné korszerűsíteni régi napellenzőjét, vagy lecserélni a régi mozgatórendszert, Önnek is érdemes nálunk vásárolnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a napellenző motorok és -vezérlések iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!