Kapcsolós redőnymotorok

-9%
Kedvencekhez
39 990 Ft
43 800 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Kapcsolós redőnymotor: egyszerűség és kényelem egyben

kapcsolós redőnymotorokkapcsolós redőnymotorok segítségével megkönnyíthető a redőnyök mozgatása, méghozzá a legegyszerűbb módon.

A redőny leengedése és felhúzása nem különösebben megterhelő, ám az idősek, illetve a mozgásukban korlátozottak számára kifejezetten komoly előny, ha mindezt egy gombnyomással megtehetik. Emellett természetesen a kényelem is lényeges szempont, vagyis gyakorlatilag mindenki számára előnyös lehet egy kapcsolós redőnymotor beszerelése, és ez főként akkor ajánlott, ha egy egész házat kell ellátni árnyékolórendszerrel.

Gondoljunk csak bele: reggelente akár egy tucatnyi redőnyt felhúzni, majd esténként, illetve a napos időszakokban leengedni nem csak fárasztó, de frusztráló is lehet, a kapcsolós redőnymotornak köszönhetően azonban mindezt egy szempillantás alatt végre lehet hajtani. Külön előny, hogy a kapcsolós redőnymotor egyszerűen, akár házilag is beszerelhető, számos változatban megvásárolható az igények, illetve a redőnyök méreteinek és típusának megfelelően, az ára kifejezetten kedvező, és akár otthonról, kényelmesen is megrendelhető.

Kínálatunkban többek között a kapcsolós redőnymotorok is megtalálhatóak, méghozzá számos változatban, de ezek mellett más, az intelligens otthon kialakításához szükséges eszközökkel és berendezésekkel is állunk az Ön és minden kedves vásárlónk rendelkezésére. Webáruházunkban a rendelés leadása egyszerű, a válogatás könnyű, minden fontos, a kapcsolós redőnymotorokra és más termékeinkre vonatkozó információt feltüntettünk, így Önnek is könnyű dolga lesz, ha szeretné modernizálni az otthonát. Áraink minden esetben kedvezőek, termékeink minősége pedig kiváló, így, ha tőlünk vásárol, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kapcsolós redőnymotorok iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, azok beszerelésével, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!