Blog

Smart Home vezérlésekkel a biztonságot is ki tudja pipálni!

2022.06.20 10:15
Smart Home vezérlésekkel a biztonságot is ki tudja pipálni!

Smart Home vezérléseket használjon a biztonságos okos otthonokhoz! Az ingatlan nyílászáróit használja még biztonságosabban a megfelelő kiegészítőkkel!

Az okos otthonok legszembetűnőbb erénye az, hogy szinte minden magától működik, programozható vagy távirányítóval működtethető. Az ilyen ingatlanban kapnak helyet a Smart Home vezérlések is, amiknek a beszereltetése után minden túlzás nélkül új korszak nyílik a lakók életében. A kulcsszó a védelem, ami folyamatosan jelen van a Smart Home vezérlésekkel felszerelt okos otthonokban.

Egy ingatlanban nem tartózkodnak otthon a lakók minden nap, például nyári szabadság alatt sokan utaznak messzebbre. A Smart Home vezérlések ez idő alatt is gondoskodnak arról, hogy az ablakok, illetve az árnyékolók vagy éppen a garázskapu ne szenvedjen sérüléseket. Az árnyékoló vagy a napellenző a hozzáillő Smart Home vezérlésekkel nem válik az időjárás játékszerévé. A szél-és esőérzékelő, rezgésérzékelő már készen áll a kockázat első jelére. A szélérzékelővel felszerelt, nyitva felejtett napellenző nem törik össze egy erősebb széllökéstől. A fényérzékelős, fali kapcsolós vagy távirányítós redőny vagy egyéb külső árnyékoló modelltől függően akár programozható is így fenn lehet tartani a látszatát annak, hogy az ingatlan lakott.

A kapunyitó szett, számkódos beléptetővel, külső rádióvevővel, fotocellákkal a garázskaput védi, áramszünet esetén is csukva tartja a garázst. Csak ennyi kell ahhoz, hogy nyugodtan hagyja maga mögött a zárt lakást és elinduljon nyaralni!

Smart Home vezérlések teljes skáláját felvonultatja a webáruházunk, aminek a termékeit megfizethető áron tudja megvásárolni minden vevő. Az igényeket ki tudjuk szolgálni, bármilyen okos házhoz tervezett kiegészítőre van szüksége. Lépjen kapcsolatba velünk, ha felkeltette az érdeklődését a kínálatunk és ablakok, ajtók kiegészítő vezérléseit szeretné megrendelni! A honlapunkon szereplő elérhetőségeinken minden kérdésére tudunk válaszolni, amit a termékeinkről, illetve a szolgáltatásainkról szeretne feltenni.