Blog

Redőnykapcsolók: az okos otthon elképzelhetetlen nélkülük

2022.05.30 12:51
Redőnykapcsolók: az okos otthon elképzelhetetlen nélkülük

redőnymotor-kapcsoló elsőre nem tűnik fontosnak egy okos otthon kivitelezéséhez, ám, ha kimarad, nagyon gyorsan hiányozni kezd!

A kényelem, illetve a kényelmes kezelés az okos otthonok szerves része, aki tehát egy ilyen rendszer kiépítését tervezi, annak először azt kell eldöntenie, mi az, amit a lakás adott állapotának megtartása mellett szeretne automatizálni, vagy egyszerűbben kezelhetővé tenni. Az egyik leggyakrabban választott egység az árnyékolás, ami nem is csoda, hiszen a redőnyöket és napellenzőket lehet a legkönnyebben motoros működtetésűvé alakítani, ráadásul ez az átalakítás kifejezetten olcsó, és mindössze néhány apróság - például a redőnymotor-kapcsolók és a redőnymotorok - beszerzését követeli meg. Természetesen szükség van ezek beszerelésére és beüzemelésére is, ám valóban csak ez a két egység kell ahhoz, hogy egy otthon megtehesse az első lépést az okos otthonná válás útján.

Egy redőnymotor-kapcsoló többféle is lehet az igényektől függően: hagyományos, illetve akár érintőgombos redőnykapcsolók beszerzésére is van lehetőség, sőt, akár távirányító is vásárolható, azaz a redőny működtetéséhez nem szükséges semmit a falakra szerelni. Sokan mégis az előbbi megoldást választják, azaz hagyományos, vagy érintőgombos változatot, ami valahol érthető, hiszen mindenki találkozott már az eltűnő tévé-távirányító problémájával, ami ugyan bosszantó, de nem akadályozza a mindennapi életet; ha viszont egy redőny távirányítója tűnik el, akkor vagy sötétbe borul a lakás, vagy betűz a nap, és amíg a kis szerkezet elő nem kerül, ez így is marad.

Kínálatunkban többféle redőnymotor-kapcsoló, így az érintőgombos redőnykapcsolók is helyet kaptak, méghozzá kedvező áron és kiváló minőségben. Ha érintőgombos redőnykapcsolókat, vagy más, az okos otthon megvalósításához szükséges termékeket szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!